tapping.png
ticket.png
Paradise impressie 2.png
gallery button.png
dresscode.png
Map Paradise.png
Uniek concept

Het fundamentele probleem is anonimiteit en intimiteit. Goede solide maar sexy dansbare muziek, wat al de 'secret Underground-sound' wordt genoemd. Sexy en laagdrempelige DRESSCODE (link) !! De juiste, verzorgde, knappe, ruimdenkende (Swingers/) bezoekers zorgen voor de rest ! Dance-Chill-Meet ❤❤❤

We geven ook geen feest, maar een (erotische) ERVARING 

Voor het publiek dat niet wil en kan kiezen tussen een erotisch feest, een kinky / thema feestje of een paren club ... ons concept is UNIEK !!!


Wij hebben al dit alles onder 1 dak  .... met alle vergunningen om je VRIJ TE VOELEN

Waardoor wij een grote aantrekkingskracht hebben voor (beginnende) Swingers ❤️

ALL-IN AMSTERDAM:

Openingstijden zijn van 20:00 tot 04:00 en kenmerkt zich door het ALL-IN concept waarbij je een Ticket voor ons event moet kopen en aan de deur i.p.v. muntjes €34,95 voor onbeperkt alle PREMIUM drank, eten, locker, sauna, zwembad  en parkeren is inbegrepen.

Meer LINGERIE gericht.

De intimiteit (250 bezoekers) van de club, die wij zelf totaal verbouwen voor het intieme Tantra Underground gevoel in de donkere main area met danspalen en zithoekjes. waar het tease en please kan beginnen op de ultieme sexy beats van de beste nederlandse Dj's op door ons geplaatste zuiverste geluidsapparatuur.

Omdat deze locatie een parenclub is, bevinden beneden en op de 1e verdieping, vele verschillende (afsluitbare) playrooms en sling, om in alle luxe het tease voort te zetten. Ook beschikt deze club over luxe sauna's  en prachtig zwembad. Op de 2e verdieping zijn er zelfs 2 Darkrooms en een Dakterras. DE ultieme Undergound beleving 😍

😈 NIEUW extra "doorbitch" bij de ingang van de privé ruimte, om mannen zonder hun vrouw te weigeren.  Tevens SU ordebewaker om "stalkers" aan te spreken en/of te verwijderen van ons feest net als ongenode "gasten" !!

Wij doen er alles voor pm een relaxte sexy anonieme sfeer te creëren 🥰

 

Lockers en de ruimte waar deze bevinden is vaak een drama, NIET bij ons !!

Na de intree is een luxe lockerruimte aanwezig met grote lockers en voldoende ruimte om je om te kleden met aparte bankjes.

Je kan met casual kleding naar binnen en gelijk omkleden, dus niet pas om 23:00 maar vanaf het begin, zodat de flow niet onderbroken wordt.

Ook is er een luxe rook area afgescheiden van de main met een glazenwand waar de muziek is doorgekoppeld om toch in de sfeer te blijven. Bij de ingang bevind zich een leuke kleding winkel voor lingerie mannen/vrouwen, massage olie ed...

 

ALL-IN TOESLAG VAN  €34,95 AAN DE DEUR IS VERPICHT !:

Wij houden als internationale organisatie onze Ticketprijzen vriendelijk en staat altijd los van overige kosten op een evenement.

Ook bij dit All-In concept houden we de entree Ticket gescheiden van de overige kosten.

Aangezien bij een parenclub een All-In tarief gehanteerd wordt is dat bij dit concept niet anders. Dus u koopt bij ons als organisatie een Ticket en als u bij de club bent pataald u aan de club de overige kosten, in dit geval een verplichte All-In Prijs van €35,00 p.p.

Dit evenement wordt gehouden in de meest luxe parenclub vd wereld (voorheen Yap Yum) met afsluitbare privé kamers, sauna, zwembad enz., premium drank, fingerfood, locker, parkeren…. All-in is GEEN optie maar verplicht net zoals je bij de oa fun/fata/partyplayers ook niet zonder all-in naar binnen mag.

 

Specifiek op ons maandelijks event, wordt er veel geïnvesteerd om de club om te bouwen naar onze norm en trekken, via veel platvormen, enorm veel leuke verzorgde bezoekers aan. Bij thema feesten als little sins/caviar/so.x/ betaal je al 65 pp. Zonder drank….

 

Wij zijn een thema organisatie met oa dit All-In concept, maandelijks in deze unieke club, waarbij onze strenge regels (geen mannen alleen) en tot einde event, druk met bezoekers.

 

Ons excuus voor het lange verhaal, maar is belangrijk dat onze bezoekers onze positie weten en niet voor niks dat we iedere maand uitverkocht zijn  😍

GEDRAGSREGELS 

 

"Secret Underground" bevordert tolerantie, dus behandel iedereen met respect en wees vriendelijk voor andere mensen. Toestemming is de sleutel.

"Secret Underground" biedt een omgeving die de verkenning van iemands

seksualiteit aanmoedigt, maar er zijn ook strikte gedragscodes. Het is ten strengste verboden om iemand zonder toestemming of enige vorm van intimidatie aan te raken.

Over het algemeen zijn erotische clubs de veiligste, vriendelijkste en meest ontspannen clubomgevingen. Dit zijn plaatsen waar mannen, en vooral vrouwen, zich kunnen verkleden en zichzelf kunnen zijn zonder bang te hoeven zijn voor enige vorm van intimidatie.

 

Wij hanteren dan ook een ZERO TOLERANCE beleid, zodra wij klachten krijgen, dat deze persoon geen respect heeft getoond, tijdens ons event, wordt dan ook direct de toegang ontzegt.

GEEN MANNEN ALLEEN ! 

 

In aanvulling op bovenstaande, maken wij een uitzondering voor max 5 single mannen omdat er ook stellen zijn die het leuk vinden een extra man erbij te hebben.

Wij maken een foto van de legitimatie, bij ongewenst gedrag gaat de legitimatie op de zwarte lijst en wordt de toegang voor altijd ontzegt !!

Hierbij hebben wij ook de medewerking van onze bezoekers nodig, om dit bij de crew te melden, zodat wij actie kunnen ondernemen. En niet achteraf klagen in de media.....

HOTEL ARRANGEMENT !!  

Wij adviseren " I Hotel " op 2min lopen van de Club.

🛏 Kamer va €95,00 check de site:

LINK: " I Hotel "

LINK: " Fletcher Amsterdam" (10 min met taxi)

✅ PLUS verplicht  €34,95 All-In onbeperkt premium drank, fingerfood, lockers en parkeren

✅ (afsluitbare) playrooms, darkrooms, sauna, zwembad

✅ SIngle vrouwen, homokoppels, travestieten, transgender WELKOMl 

✅ Zeer STRENGE controle op DRESSCODE

https://www.secretunderground-eu.com/dresscode
✅ Reservering bij hoge uitzondering, gelden tot 22:00 !!
✅ Voldoende GRATIS parkeerruimte rondom de club

✅ 21+ (Vrouw 18+)

✅ MAX 5 selected "Single Men Tickets" kijk bovenstaande !!

✅ Geen (telefoon-) camera's toegestaan, indien geconstateerd= directe inbeslagname.

 

Parkeergelegenheid & Bereikbaarheid:

Club Paradise
Het adres is:
Schaafstraat 26a
1021 KE  Amsterdam
 

LET OP !! Pak bij de navigatie de optie voor "Centrum Noord" (hoef je niet door centrum) 

 

Achter de club is een behoorlijk grote  parkeerplaats, maar net te klein voor onze bezoekers, dus wees er snel bij.  Rondom de club is ruim voldoende gratis parkeerplaats op het industrieterrein.

LET OP bestel een BOB:

Mocht het nu zo zijn dat u niet meer naar huis/hotel kan rijden...
Bestel dan een BOB www.eurobob.nl !!
Deze rijd met uw auto naar (dichtstbijzijnde hotel) uw huis, after ed... 😎😬
Underground-Logo-square.png

Sexy Tease Classy Naughty Dance Meet Connect

Underground-Logo-2019-square.png
 • Underground-Logo-square
 • Hostyle2
 • No Fear Logo
 • sdc
 • PF Appic
 • guestzone
 • Logo Paradise V2 NGK
 • PKHS-LOGO-TRANSPARANT Square
 • Live better
 • Lef 2-0
 • instagram
 • facebook.png
 • EN_152x152_subscribe